Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Stiu ca nu iubiti acest ingredient numit soia,dar va rog sa ma credeti, sunt foarte bune;la inceput,mi-am propus sa fac si cu sos,dar abia au scapat cateva pentru poza,asa ca saptamana asta voi face din nou.
Soia o pun intr-un vas cu apa si vegeta sa fiarba 10min,o las sa se scurga bine;
cartofii curatati,spalati,ii dau pe razatoarea mica.
La fel si ceapa,usturoiul pisat; totul pus intr-un vas,adaug soia ,piper,sare,cimbru,mararul taiat marunt si 2-3 linguri de faina;
amestec foarte bine compozitia cu mana,daca e nevoie mai condimentati si tot daca e nevoie mai adaugati faina;
am facut chiftelute rotunde,le-am dat prin faina si le-am prajit in ulei mult si foarte incins;
le-am scos pe hartie de bucatarie pentru surplusul de ulei si cate au mai ramas,le-am mancat cu rosii si ridichi.
1
ceapa si cartoful,dupa ce sunt date pe razatoare,se storc
2
in zilele fara post,se adauga si 2oua
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult